logo

Εθνικής Αντιστάσεως 139Β

Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17236

Email: info@b2bwifi.gr

Τηλέφωνο: 210 92 34 240

Κινητό: 6936 698 697

 

Διαφήμιση & Banner

Αποκτήστε την ελευθερία που ζητούσατε από το Hotspot σας και Δημιουργήστε ένα ελκυστικό και επικερδές WiFi.

Δημιουργήστε μία δυναμική υπηρεσία Hotspot, ελεύθερης πρόσβασης των τελικών χρηστών και μετατρέψτε την σε μία επικερδή επιχείρηση, μέσω του Ads Module και την δυνατότητα προώθησης διαφημίσεων που σας παρέχει. Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξετε την άποψη του Hotspot σας, με ειδικά προσαρμοσμένους χώρους εμφάνισης-προβολής διαφημιστικών video, φωτογραφιών, banners κτλ.
Καθώς η αγορά του WiFi ολοένα και μεγαλώνει, οι διαχειριστές – ιδιοκτήτες hotspot, έχουν την ανάγκη σχεδιασμού νέων επωφελών στρατηγικών ανάμιξης και συμμετοχής των τελικών χρηστών, με την παράλληλη απόκτηση ευχάριστων προνομίων.
Με δεδομένο ότι οι τελικοί χρήστες, ψάχνουν για δωρεάν υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να εξευρεθούν νέοι τρόποι δημιουργίας επικερδών ευκαιριών από το Hotspot. Το Ads Module, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, παρέχοντας την δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης, διαφημιστικού περιεχομένου.
Με τον τρόπο αυτό το Hotspot σας, αποκτά προβολή, γίνεται δυναμικό καθώς και έμμεσα επικερδές. Αυτή είναι η καινοτομία που χρειάζεστε απευθείας από την Hotspot υπηρεσία σας.

Φιλοσοφία επικερδούς HOTSPOT με Ανάμειξη του ρόλου διαφημιστή και μεταπωλητή

Στοχευμένα μηνύματα εμφανίζονται στον τελικό χρήστη πριν και κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Hotspot. Αυτό δεν αποτελεί εκμετάλλευση της ανάγκης του χρήστη για σύνδεσή του στο internet, αλλά ένα πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης και προβολής στρατηγικών Marketing. Προκαθορισμένες περιοχές εντός της αρχικής σελίδας, είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τις διαφημίσεις αυτές και οι χρήστες μπορούν με ένα κλικ να ανακατευθυνθούν στους δικτυακούς τόπους των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων, ή απλά να τις αγνοήσουν και να συνεχίσουν την περιήγησή τους. Έχουν τη δυνατότητα επιλογής. Αυτές οι διαφημίσεις είναι η ευκαιρία που ψάχνετε!

Το  Ads Module λειτουργεί με φιλοσοφία πολλαπλών επιπέδων. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις καμπάνιας και την θεματολογία από το μενού “Διαφήμιση”. Ο μεταπωλητής του δικτύου μπορεί να δουλέψει απευθείας με τις καμπάνιες διαφημίσεων ή να εκχωρήσει την εργασία αυτή σε τρίτους, που δουλεύουν πάνω στο έργο, εξ’ ονόματός του ή εκ μέρους του. Σ’αυτό το σημείο εισάγεται και ο ρόλος του Διαφημιστή. Παραμένοντας σε επικοινωνία με τον εκάστοτε μεταπωλητή, είναι σε θέση να αναπτύξει την ιδανική διαφημιστική συνεργασία.

Κάθε ρόλος αμείβεται με ποσοστό επί του συνόλου, το οποίο είναι ορισμένο και σχετικό με την θέση που έχει στην διαφημιστική διαδικασία-αλληλουχία.

Advertising Module

Πλεονεκτήματα & Οφέλη

Όταν ένας χρήστης θέλει να εγγραφεί ή να εισέλθει στο σύστημα με υπάρχοντα διαπιστευτήρια θα συναντήσει το Welcome Portal.Τι προσφέρει αυτό ; Είναι εκπληκτικό! Ο τελικός χρήστης θα μυηθεί ευχάριστα σε μια σειρά παρουσιάσεων video, προωθητικών ενεργειών, εκδηλώσεων κ.λ.π. . Εαν ήδη έχετε αρχίσει να ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Ανάπτυξη του WiFi social marketing

Το σωστό ``εργαλείο`` για τη δημιουργία επικερδούς Hotspot δωρεάν πρόσβασης

Αναγνωρισιμότητα προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με το είδος του Hotspot και της τοποθεσίας του

Σχετικά μηνύματα για διαδραστική συμμετοχή των χρηστών

Ολοκληρωμένη υπηρεσία και ευρεία προσφορά

Αυξανόμενη επισκεψιμότητα του Hotpot

Διαχειριστείτε Διαφημιστικές Καμπάνιες

Πως γίνεται αυτό

Η διαφημιστική καμπάνια είναι ένα δυνατό εργαλείο προσέγγισης τελικών χρηστών. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κατά την επιλογή της στόχευσης αλλά και του σκοπού των μηνυμάτων. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι τελικοί χρήστες, αφενός έχουν ταχείες αποκρίσεις σε ερεθίσματα, αφετέρου έχουν την τάση να “κουράζονται” και να δυσανασχετούν εύκολα. Οι διαφημίσεις θα πρέπει να είναι ομοιογενείς θεματικά με το  hotspot, διακριτικές αλλά και εντυπωσιακές συνάμα ώστε να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα διαφημιστικά μηνύματα και video, εμφανίζονται στην περιοχή του Welcome Portal και είναι ορατά στους τελικούς χρήστες σε κάθε επίσκεψη τους στο hotspot. Τα σημεία τοποθέτησης των διαφημίσεων είναι:
  • Κατά την εισαγωγή (Intro) στο Welcome Portal, η διαφήμιση αυτή είναι ένα video προκαθορισμένου χρόνου.
  • Εντός του Welcome Portal, στην κεντρική σελίδα, ο χρήστης βλέπει διαφημιστικά banners, σε τρεις (3) περιοχές. Επάνω δεξιά (οριζόντιο banner), αριστερά και δεξιά (κατακόρυφα banners)
Οι διαφημιστικές καμπάνιες είναι επίσης αποκριτικές (responsive)! Μη σας ανησυχεί η ανάλυση της συσκευής του χρήστη. Σε περίπτωση φορητής συσκευής (κινητό – tablet) τα διαφημιστικά μηνύματα προσαρμόζονται αυτόματα.
Το Ads Module παρέχει ένα πλήρες μενού για να στήσουμε την καμπάνια και να ρυθμίσουμε τις παραμέτρους της, βήμα προς βήμα:
  • Περιγραφή Καμπάνιας (Εικόνες και κείμενα)
  • Συχνότητα
  • Γεωγραφική τοποθεσία – τοπολογία
  • Κατηγορία του Hotspot που προβάλλεται
  • Σχέδιο προϋπολογισμού (Budget) καμπάνιας
Κάθε λεπτομέρεια είναι ορισμένη έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα ιδανικό – επαγγελματικό διαφημιστικό αποτέλεσμα, απόλυτα σύμφωνο με το στόχο για τον οποίο είχε τεθεί.