logo

Εθνικής Αντιστάσεως 139Β

Άγιος Δημήτριος ΤΚ 17236

Email: info@b2bwifi.gr

Τηλέφωνο: 210 92 34 240

Κινητό: 6936 698 697

 

Αρχική Σελίδα

Welcome Portal

Welcome Portal:

Το “παράθυρο” της hotspot υπηρεσίας σας

Αυτό το πρωτοποριακό captive portal, σπάει του κανόνες των παραδοσιακών στατικών παρουσιάσεων και επιτρέπει την δημιουργία δυναμικών συνόλων περιεχομένου, ικανών να δημιουργήσουν δια-δραστικές εισαγωγικές σελίδες στα hotspots. Το WelcomePortal κάνει την σελίδα σύνδεσης στο Hotspot, φιλόξενη και ενδιαφέρουσα, μετατρέποντας την από μία παραδοσιακά απλή μέχρι τώρα, ενδιάμεση σελίδα πριν την τελική υπηρεσία (internet), σε σημείο ενδιαφέροντος ικανό να ανεβάσει εντυπωσιακά τον μέσο όρο παραμονής των τελικών χρηστών. Ως εκ τούτου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να θέσετε στόχους επικερδούς πλέον εκμετάλλευσης του wifi σας.
Το WelcomePortal προσφέρει τρία (3) κεντρικά πεδία ενδιαφέροντος: Εισαγωγή του Portal (Intro), Κεντρικό Welcome Portal και τη μπάρα εφαρμογών.

Μπείτε στον κόσμο των ευκαιριών του διαδικτύου.

Το Welcome Portal, είναι η καρδιά του HotSpot. Ένα υπέρ πλήρες σύνολο δυναμικών εργαλείων για να τα τροποποιήσετε στα μέτρα σας.

Στις μέρες μας, οι τελικοί χρήστες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο κινητές έξυπνες συσκευές. Εργάζονται και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μέρα με την ημέρα, αυξάνουν την παραμονή τους στα hotspots. Αυτό αποτελεί μία πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία για έξυπνους ιδιοκτήτες hotspot. Προσελκύστε τους τελικούς χρήστες, δώστε τους πρόσβαση σε ενδιαφέρον περιεχόμενο και κάντε τους να συμμετέχουν. Το κλειδί της επιτυχίας, είναι να τους προσφέρετε αυτά που ψάχνουν και γιατί όχι, ακόμα περισσότερα από αυτά που προσδοκούν.

Έχοντας λάβει υπόψη αυτή την τάση, δράττεται της ευκαιρίας  βελτιώνοντας την εμπειρία σύνδεσης με μία σειρά από λειτουργικότητες ακόμη πιο αναβαθμισμένες και συνδεδεμένες με τις τάσεις του web.

Welcome Portal

Η μεγαλύτερη διαδραστική καινοτομία στα Hotspot!

Όταν ένας χρήστης θέλει να εγγραφεί ή να εισέλθει στο σύστημα με υπάρχοντα διαπιστευτήρια θα συναντήσει το Welcome Portal.Τι προσφέρει αυτό ; Είναι εκπληκτικό! Ο τελικός χρήστης θα μυηθεί ευχάριστα σε μια σειρά παρουσιάσεων video, προωθητικών ενεργειών, εκδηλώσεων κ.λ.π. . Εαν ήδη έχετε αρχίσει να ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Προβάλετε videos, από το δικό σας κανάλι (playlist), ως εισαγωγικό πριν τη σελίδα σύνδεσης του hotspot. Ο χρήστης μπορεί να το παρακάμψει.

Εικόνες φόντου, σχετικές με την τοποθεσία του Hotspot, εκδηλώσεις, προωθητικές ενέργειες κ.α. Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού.

Εικόνες φόντου συσχετισμένες με την τοποθεσία του Hotspot, και δυναμική επιλογή απο Flickr photo set. Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού.

Εικόνες φόντου δυναμική επιλογή από Instagram, #hashtag. Δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού

Δυνατότητα παρουσίασης στατικών εικόνων φόντου της επιλογής σας.

Δυναμικές εικόνες φόντου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη τοποθεσία του Hotspot.

100% Συμβατός και Αποκριτικός σχεδιασμός

(Responsive web design )

Κανένας περιορισμός σε σχέση με συσκευές και οθόνες. Ο νέος αυτός επαναστατικός τρόπος παρουσίασης της αρχικής σελίδας του Hotspot, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την πλήρη γκάμα συσκευών και αναλύσεων οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ασυμβατότητας κατά την προσπάθεια σύνδεσής του σε αυτό. Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet είναι σε θέση να εμφανίσουν την αρχική σελίδα του Hotspot με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συμβατοί browsers (Explorer >8 version, Chrome, Firefox, Opera, Safari) και λειτουργικά συστήματα (Iphone iOS >6 version, Android, Windows phone).